Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials

13jornades-cartell-preview

Les jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials és una activitat oganitzada per GREDICS (Grup de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials). Aquest és un grup de la Universitat Autònoma de Barcelona constituit oficialment l’any 2007, i com a tal organitza organitza diferents activitats per fer difusió de la tasca investigadora que realitza. Entre aquestes activitats destaquen les Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials. Aquestes es van iniciar l’any 2001 de forma annual. Després d’un breu parèntesi de quatre anys es van reprendre al 2007 i s’han continuat realitzant ininterrompudament fins a l’actualitat. Les Jornades també són un punt de trobada entre la teoria i la pràctica en la qual el professorat de les diferents etapes educatives: infantil, primària, secundària, batxillerat i universitat. Aquests disposen d’un espai en el qual compartir les diferent experiències, sensacions, inquietuds i reflexions.

Anuncio publicitario

Acerca de Diego Sobrino

Profesor de Geografía e Historia. Blogger. Didáctica de las Ciencias Sociales. TIC. Comunity Manager. Socialmedia. SEO. RRSS. Creador de http://clioenred.com @dsobrino @CLIOENRED
Esta entrada fue publicada en CONGRESOS Y CURSOS, DIDÁCTICA DE LAS CCSS, INVESTIGACIÓN y etiquetada , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s